IZOPAČENA MU TREBA... Posle ovih Sonjinih reči je usledio haos - otkriveno sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IZOPAČENA MU TREBA..." Posle ovih Sonjinih reči je usledio haos - otkriveno sve!

Stravičan događaj!

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila prva ispovest Sonje Vuksanović nakon razlaza od Ace Lukasa, u kojoj je ona rekla da nema šanse da se pomiri sa pevačem. Prema saznanjima Kurira, upravo taj intervju je razbesneo Acu, zbog čega je u subotu popodne upao u Sonjinu kuću i fizički nasrnuo na nju.

Tada je izjavila da je spremna da se zbog ćerke Viktorije izdigne iznad situacije, ali da o pomirenju nema reči. Ona je takođe tada udarila na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Acinu profesiju, kao i na njegovu ličnost. Rekla je da pevačima treba fan u kući, kao i na bini. Ona kako sama priznaje, nije želela da bude izopačena obožavateljk, niti je to ikad bila.

Sasvim je moguće da je upravo ovo bio okidač čitavog nesrećnog događaja, a sasvim sigurno ćemo u narednim danima dobiti odgovore i od Ace i od Sonje Vuksanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.