Izvor: Scandal.rs, 16.Sep.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNERVIRALA GA MILJANA! U toku emisije, Mića rušio inventar po kući!

Lepi Mića je bio besan sinoć u toku emisije u “Zadruzi” zbog toga što su u tim trenucima bila otvorena vrata. Njemu je smetala promaja i bilo mu je hladno i tražio je da se vrata zatvore. Miljana Kulić je u tim trenucima bila ispred kuće, pušila je cigaretu i odbijala je da zatvori vrata The post IZNERVIRALA GA MILJANA! U toku emisije, Mića rušio inventar po kući! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana skače sa jednog na drugog kao ZEC, sada simulirala ODNOS SA NJIM

Izvor: Scandal.rs, 16.Sep.2019

Miljana Kulić ne preštaje da iznenađuje sve gledaoce rijalitija Zadruga, ali i same zadrugare. Ona voli da pravi šou i za to ne bira mesto ali ni zadrugare. Ovog puta Miljanina žrtva je bio Nikola Orozović. Zadrugari su imali mirno popodne u Zadruzi sve dok Miljana nije prišla Ozoroviću i počela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.