IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! Frontmen AMADEUS BENDA ODUŠEVIO slavljenicu! Ona ga OBOŽAVA, a on joj poručio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 18:48

IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! Frontmen "AMADEUS BENDA" ODUŠEVIO slavljenicu! Ona ga OBOŽAVA, a on joj poručio OVO

Evo šta joj je rekao!

"Amadeus bend" je zadesila velika tragedija kada je ostao bez bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana, koji je umro zbog posledica koronavirusa.

Momci iz benda su njegov odlazak teško podneli, a stanje uzrokovano virusom im ne dozvoljava nastupe, te se održavanje kontakta i odnosa sa publikom svelo na društvene mreže.

A post shared by AMADEUS BAND-OFFICIAL PAGE (@amadeus.band.official)

Međutim, frontmen ovog popularnog benda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojan Tasić Džaja, rešio je da ode korak dalje, pa je slavljenicu Milicu blago rečeno rešio da oduva svojim postupkom.

Ovaj popularni miljenik nežnijeg pola se potrudio da devojku koja obožava pesme "Amadeus benda" ostavi bez teksta, tako što joj je snimio čestitku za 30. rođendan, na kojoj joj mogu pozavideti mnoge devojke.

U svom stilu se našalio da što pre nađe dečka, ali joj pohvalio i novu frizuru.

Kako je Milici favorit pesma "Lažu te", nakon čestitki, Džaja joj je čak i zapevao baš nju.

Milica nije mogla da dođe sebi, pa se pokrila rukama preko lica od uzbuđenja i neverice da se Džaja obratio lično njoj na njen poseban dan.

Frontmen je po ko zna koji put pokazao koliko mu je stalo do njegove publike, za razliku od mnogih sa estrade, koji odnos sa publikom gledaju kroz društvene mreže i broj pratilaca.

A post shared by AMADEUS BAND-OFFICIAL PAGE (@amadeus.band.official)

Milici će na ovakvom iznenađenju pozavideti mnogi i poželeti da budu baš na njenom mestu, a ona ga sigurno neće nikada zaboraviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.