IZNENAĐENJA? Evo KO je pobedio u Zadrugoviziji 2! Vidite TE nastupe - gole bradavice, S*KS i favoriti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2019, 03:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJA? Evo KO je pobedio u Zadrugoviziji 2! Vidite TE nastupe - gole bradavice, S*KS i favoriti

Pala odluka.

Petnaest grupa učesnika rijalitija "Zadruga 2" predstavilo se publici na, u ovoj sezoni, drugom po redu muzičkom takmičenju "Zadrugovizija". Zadatak su bile imitacije, a u crvenim stolicama žirija su sedeli Sandra Afrika, Katarina Živković, Milena Ćeranić, Viktorija Mišković i Marko Kon.

Četiri nagrade su dodeljene učesnicima - od strane publike (glasanjem putem SMS-a i na Fejsbuku), novinara i stručnog žirija.

Miljana Kulić kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ksenija Pajčin, njena mama Marija i dečko Lazar Čolić Zola pobedili su u izboru novinara. Malo simulacije s*ksa, malo majka kako se krsti i prepoznatljivi glas temperamentne Nišlijke.

Miksi možda ne zna da peva, ali ume da zabavi! Zato je i posle proglašenja prokomentarisala kako za ovaj svoj nastup nema ni jednu zamerku.

Kada je glasanje na Fejsbuku u pitanju, tu su trijumfovali Ana Korać i David Dragojević koji su izveli pesmu "U tvojim kolima" grupe "Funky G".

Njihova ljubav očigledno da je razlog trijumfa.

Odluka stručnog žirija bila je drugačija i u toj kategoriji su trijumfovali Ša, Aleksa, Mina, Marko i Ljuba.

A pobednik SMS glasanja su Luna Đogani i Savo Perović koji su izveli pesmu "Pravo vreme" koju u originalu izvodi Maja Berović, Buba Koreli i Jala Brat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.