IZNENADA UŠLA U ZADRUGU I NAPRAVILA DRAMU: Zadrugari ne veruju ŠTA SE DEŠAVA, sve je VIDELA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADA UŠLA U ZADRUGU I NAPRAVILA DRAMU: Zadrugari ne veruju ŠTA SE DEŠAVA, sve je VIDELA (VIDEO)

Snimak kao dokaz!

Sinoć je u Zadrugu ponovo ušla Marija Kulić, a već danas je nastao haos za crnim stolom, kada je od Velikog šefa stiglo pismo da Marija ispriča zadrugarima šta je na nju ostavilo najjači utisak dok ih je gledala od kuće.

Progovorili i o NEBEZBEDNOM S*KSU! Milijana otkrila kako je osvojila Milojka! "KUPALA ME I PAZILA!" (VIDEO)

Ona nije mogla da dođe sebi dok je pričala o snimku seksa Mikija Đuričića i Suzane Perović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji joj je sinoć pušten u studiju, pre nego što je ušla u Belu kuću.

Dok je Kulićeva detaljno pričala šta se sve vidi i čuje na snimku iz kupatila u kojem su zajedno bili Miki i Suzana, Perovićeva je sve vreme izgledala zabrinuto i ćutala je, dok su ostali zadrugari ostali u šoku što je lagala da nije imala odnose sa Đuričićem. Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.