IZNENADA! U Zadrugu PONOVO ULAZI ON, stvari mu već doneli! Očekuje nas prava DRAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADA! U Zadrugu PONOVO ULAZI ON, stvari mu već doneli! Očekuje nas prava DRAMA (FOTO)

Svi ga dobro znate.

Miki Đuričić je danas, u ranim jutarnjim časovima odlučio da napusti "Zadrugu", po ko zna koji put. Miki je već nekoliko puta izlazio iz Bele kuće, uglavnom nakon žestokih svađa i sukoba koje je imao sa ostalim učesnicima, ali se uvek vraćao, verovatno na nagovor produkcije.

CRNE GAĆICE ISPOD ČIPKE! Kija nastupila u PROVIDNOJ haljini - muškarci zabalavili! VRELO (VIDEO)

On se jutros natenane spakovao i došao do kapije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako je ton sve vreme bio isključen, nije se moglo čuti šta je govorio, osim u jednom trenutku kada je momcima iz obezbeđenja poručio "da je bolje da mu otvore vrata kako bi sam izašao, nego da ostane u rijalitiju i prebije nekog".

Ipak, čini se da se Đuričić ponovo vratio u Belu kuću, a iako još uvek nije on usnimljen, njegove stvari su vraćene u rehabilitaciju gde inače boravi. Kamere su uspele da snime Suzanu koja mu je sređivala garderobu, ali i njegovu bubicu koja se sada nalazi u rehabu sa ostalim ličnim stvarima.

Inače, Miki je na svom Fejsbuk profilu bio aktivan pre samo četiri sata, i od tada više nije ulazio na ovu društvenu mrežu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.