IZNENADA PREMINULA: U 53. godini nas napustila junakinja filma koji smo obožavali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADA PREMINULA: U 53. godini nas napustila junakinja filma koji smo obožavali!

Poslednji pozdrav.

Britanska glumica Ema Čembers preminula je u 53. godini, saopštio je danas njen agent Džon Grant.

Grant je rekao da je Čembers, poznata po ulozi u filmu "Ja u ljubav verujem" (Notting Hill), umrla u sredu uveče prirodnom smrću, preneo je AP.

SKANDAL U GRANDU: Ana i Darko došli na snimanje, a onda je Popović IZLETEO i uradio OVO - Zabrana!

"Donela je smeh i radnost mnogima", rekao je Grant dodajući da će Čembers svima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo nedostajati. Čembers je poznata i po ulozi Alis Tinker u Bi-Bi-Sijevom sitkomu "The Vicar of Dibley", a u filmu "Ja u ljubav verujem" glumila je sestru Vila, kojeg je glumio Hju Grant.

Hju Grant napisao je na svom nalogu na Tviteru da je Čembers bila veoma duhovita i topla osoba, ali i "brilijantna glumica".

Koliko košta noć sa Anom Mihajlovski? Voditeljka dobila nepristojnu ponudu - odgovorila je CARSKI

"Veoma tužne vesti", rekao je Grant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA U GRANDU: Umalo umro na OPERACIONOM stolu - Težak zahvat trajao je dugo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2018

Prošao kroz pakao...Žika Jakšić jedva je preživeo na operacionom stolu, prema pisanjima "Kurira". Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" proveo je 20 dana u bolnici zbog komplikacija nakon operacije slepog creva i trbušne kile...IZNENADA PREMINULA: U 53. godini nas napustila junakinja filma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.