IZNENADA NAPUSTIO ZADRUGU, ZDRAVSTVENO LOŠE: Čim je kročio van kapije, sačekalo ga SLAVLJE U PORODICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 11:46

IZNENADA NAPUSTIO ZADRUGU, ZDRAVSTVENO LOŠE: Čim je kročio van kapije, sačekalo ga SLAVLJE U PORODICI

Dočekala ga sreća.

Bane Čolak nedavno je napustio Zadrugu zbog zdravstvenih problema, a kako je rekao, nada se da će se povreda noge brzo sanirati, te da će moći da se vrati u rijaliti.

Ipak, Bane je veoma srećan što je konačno sa svojom devojkom Ivanom Krunić, sa kojom je vezu započeo upravo u Zadruzi pre dve godine. Oni trenutno nadoknađuju vreme koje su proveli odvojeno dok se Bane takmičio u rijalitiju, a kako je Čolak objavio na svom Instagramu, danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju poseban razlog za slavlje.

- Hvala ti na najlepših 26 meseci u životu! Volim te - napisao je Bane Ivani i objavio njihovu sliku na svoj Instagram stori.

Naime, Ivana i Bane obeležavaju mesečnicu svoje veze, a kako su nedavno otkrili za domaće medije, planiraju porodicu i brak.

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.