IZGUBILA BITNU OSOBU NAKON ZADRUGE! Za Erminu otac NE ŽELI DA ČUJE, a samo ONI su je dočekali u stanu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 19:49

IZGUBILA BITNU OSOBU NAKON ZADRUGE! Za Erminu otac NE ŽELI DA ČUJE, a samo ONI su je dočekali u stanu...

Znala je šta je čeka...

Ermina Pašović u "Zadrugu 3" ušla je kao devojka Baneta Čolaka, a izašla kao ozbiljan rijaliti igrač koji je uspeo mnogima da pomrsi konce. Ipak, kako je navodno i slutila, otac je se posle svega odrekao, a majka joj je mnogo šta zamerila.

A post shared by Bane Colak FP (@banetove_devojke) on May 17, 2020 at 3:56pm PDT

- Sve što sam govorila, to me je i dočekalo - za oca ne postojim, odrekao me se, ne želi kontakt sa mnom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam ga ni videla ni čula. Nisam pokušala da stupim u kontakt s njim, niti ću. Ja njega najbolje poznajem, ništa ne bih dobila od toga...Tetka je došla s bratom po mene na aerodrom, u stanu su me čekali mama i sin, to je bilo jako, jako emotivno baš... Naravno, mama ko mama - sve mi živo zamerila, svaku psovku. Ostalo, naišla sam samo na pozitivne komentare i na društvenim mrežama i uživo, svuda, gde god sam išla. Strah me je bilo šta će biti napolju, ali sve je top. Znate kako, 'Zadruga' me je promenila, 33 godina sam radila sve kako su želeli moji roditelji, ali ne... Sada želim da živim svoj život, ko me podržava - podržava, ko ne, šta ću. Čudno se i ja osećam - objasnila je ona po izlasku.

A post shared by Z A D R U G A (@zadrugari_iz_zadruge) on Jul 11, 2020 at 2:41pm PDT

Nešto zatim, bivša zadrugarka rešila je da za javnost otvori vrata svog životnog prostora, koji deli sa sinom Kanom i svojim psima. Dom je u potpunosti uređen po njenom ukusu.

Najviše vremena, pak, voli da provodi u dvorištu - jer je ono njena prava oaza mira.

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermina_pasovic_ermi) on Aug 14, 2018 at 2:58pm PDT

Svuda po kući mogu se videti fotografije njenih pasa, budući da se time i privatno bavi, o čemu je i pričala tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima. Pehari i fotografije sa takmičenja, kao i sa sinom Kanom krase ceo Erminin dom, a prostorom se prosežu pastelne boje. Roze i siva dominiraju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.