IZGLEDA KAO MILION DOLARA O njenim nagim fotografijama svet je brujao, muškarci za njom gube glavu, ali i govore da NEMA STIDA NI SRAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 08:06

IZGLEDA KAO MILION DOLARA O njenim nagim fotografijama svet je brujao, muškarci za njom gube glavu, ali i govore da NEMA STIDA NI SRAMA

Zablistala u providnoj beloj haljini.

Manekenka za koju kažu da je jedna od najlepših na svetu, Emili Ratajkovski, nakon porođaja brzo je vratila liniju, a kako deluje, ne libi se ni da je pokaže.

Naime, Emili je poznata po golišavim izdanjima, a provokativne fotografije neretko kači i na društvene mreže.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Niz izazovnih slika postavila je na Instagram i tokom trudnoće, a pored komentara da je prava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepotica bilo je i onih da bi trebalo da povede računa i da nema ni stida ni srama. Ono što je sigurno je da ova novopečena mama ne obraća pažnju na kritike već da se trudi da živi punim plućima, a nedavno je postavila fotografiju sa zabave i pokažala liniju u pripijenoj beloj haljini koja joj je odlično pristajala.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Podsetimo se da se atraktivna manekenka proslavila u spotu za pesmu "Blurred Lines" Robina Tika koji je izazvao brojne kontroverze zbog provokativnih scena. Ipak manekenka je jednom prilikom istakla da su je upravo roditelji naučili da se ne izvinjava zbog svojih golišavih izdanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.