IZGLEDA IZDEFORMISANO! Kakva TRANSFORMACIJA! Pevačica preterala sa PLASTIČNIM OPERACIJAMA? Fanovi ŠOKIRANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 21:01

"IZGLEDA IZDEFORMISANO!" Kakva TRANSFORMACIJA! Pevačica preterala sa PLASTIČNIM OPERACIJAMA? Fanovi ŠOKIRANI

"Bila je toliko lepa, šteta!"

Pop zvezda Džesika Simpson godinama je bila sinonim prirodne lepote, međutim, sudeći po najnovijim objavama, čini se da je i ova atraktivna plavuša poklekla pred trendom plastične hirurgije.

Džesika je objavila fotografiju, ali nije očekivala toliko negativnih komentara na račun svog izgleda.

Džesika je uvek važila za prirodu, raskošnu lepoticu, ali poslednje fotografije govore da je i ona imala nekoliko korekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom licu.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Ona je na Instagramu objavila fotografiju bez trunke šminke i dok su je neki njeni fanovi hvalili zbog ovog poteza, mnogi su se zapitali šta joj se to dogodilo sa licem.

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson)

- "Povećavala je usne i jagodice, užas", "Izgleda potpuno izdeformisano", "Džesika je bila toliko lepa, šteta", "Ovo joj nije trebalo" - samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova.

Inače, Džesika sa ponosom pokazuje svoje telo nakon što je smršala i izgubila čak 45 kilograma.

BONUS VIDEO: Anđelo Ranković nakon izbacivanja "NISAM ŽELEO DA MI SE PONOVI "ZADRUGA 1"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.