IZGLEDA DA PRELJUBNICI NISU GLASALI! Gruja POKUŠAO da ispadne DUHOVIT pa POGNUTE GLAVE IZBAČEN iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2022, 23:44

"IZGLEDA DA PRELJUBNICI NISU GLASALI!" Gruja POKUŠAO da ispadne DUHOVIT pa POGNUTE GLAVE IZBAČEN iz Zadruge

"Slabo "Laza" glasala!"

Naredni gong se oglasio tačno u 23:00, a voditelj Ognjen Amidžić ušao je imanje, kako bi saopštio zadrugarima rezultate glasanja. Prvo je podigao najugroženije superfinaliste.

Najugroženiji u ovom preseku su: Anđela Đuričić, Filip Car, Jovana Tomić Matora i Nikola Grujić Gruja.

Ognjen je spustio Matoru, a potom i Cara. Ostali su da stoje Anđela i Gruja.

Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Ognjen je saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da "Zadrugu" napušta Gruja, koji se pozdravio sa cimerima.

- Izgleda da preljubnici spolja nisu glasali. Slabo "Laza" glasala - rekao je Gruja, koji je podržao Sandru ili Stefana za pobedu.

- Nisam se iznenadila, tu sam ga i očekivala. Odlučila sam da ne postoji šansa za nas, kraj je definitivno. Pričali su mi prijatelji šta se sve dešavalo, šta ja nisam ispratila. Izgledalo im je kao da me on uhodi, to su mi rekli najbliži, da mi to nije trebalo. Posle svih uvreda, ne postoji šansa za nas dvoje - rekla je Mima.

- Grujo, sve si ostavio zbog Mime. Pre nekoliko sekundi je rekla da od vas nema ništa - rekao je Milan.

- Samo ću se nasmejati, naravno da nema ništa. Ja sam do juče želeo da budem sa njom, donela je svoju odluku da me napusti i to je to. Razumljivo mi je što je moja sestra ne želi kao snajku, gledala je šta mi je radila. Ne plašim se susreta sa njom, imali smo katastrofalne susrete. Ne plašim se ni susreta sa bivšom suprogom. Plašim se samo susreta sa majkom. Zakletvu nisam prekršio, nemam pred kim da se postidim. U ovom trenutku ne razmišljam o karijeri, već o deci, gledam da sredim sve, jedino je to šta me interesuje, kako će sutra biti, videćemo - rekao je Gruja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.