IZDRŽI, KOJI TI JE K*RAC! Zadrugarka dva dana U SUZAMA pa je ON uskočio - Pomogao joj kao niko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2020, 23:42

"IZDRŽI, KOJI TI JE K*RAC!" Zadrugarka dva dana U SUZAMA pa je ON uskočio - Pomogao joj kao niko!

Podrška koja znači.

Dragana Mitrović plakala je već prve večeri nakon što je ušla u rijaliti program "Zadruga 4", a suze je pustila i nakon toga. Dragana je plakala najviše zbog Milice Kemez, jer je drugarica sa njenom bivšom saradnicom Tanjom koju Milica krivi za fijasko sa frizerskim salonom.

Lepi Mića u ponedeljak veče tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otkrio i da je Dragani preminulo dete. Večeras je Milan Janković Čorba primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Dragana nije dobre volje, pa je odlučio da je oraspoloži jednim motivacionim govorom.

- Ja znam da si ti imala tužnu priču, ali nemoj... Ko tebe dira? Neću te dr*knuti nikad. Ko te dira? Ne dira te niko. Tripuješ. Milica, šta? Koga drugo zanima tvoj život? Pokaži se, pokaži svoje kvalitete, prijatelji će sami da ti se pojave, ko te bude skontao i ko bude shvatio tvoj šarm. Ti samo budi jaka. Plačeš ko kreten, ne smeš da plačeš. To ne smeš! Neki sisač energije da dođe i da se siti. J*bi ga, brate, moraš da izboskuješ ovo - rekao je Čorba.

- Mnogo će ljudi da te više gotive kada vide da si borac! Ti si pobednik, prvo za sebe, a onda i za ljude. Nismo mi došli ovde da se sakrijemo od muke i od bola, mi smo došli ovde da se pokažemo. Ovde nema laži, nema prevare! Pokaži da si jaka i motiviši ljude tom svojom jačinom i kroz svoja dela. Ili ako hoćeš plači, plači, plači... Ti biraj šta ćeš da budeš. Kad god ti se plače, zovi me. Nemoj da plačeš! Izdrži, koji ti je k*rac - dodao je Čorba.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.