IZDAO ĐOGANIJEVU?! Grlio se sa Kijom, a sada Gastoz objavio OVO - VIŠE NIJE LUNIN PRIJATELJ?! Pobesneo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDAO ĐOGANIJEVU?! Grlio se sa Kijom, a sada Gastoz objavio OVO - VIŠE NIJE LUNIN PRIJATELJ?! Pobesneo...

Ne može više da trpi...

Tokom prethodne večeri u Valjevu se održala svečana dodela Oskara popularnosti. Među brojnim zvezdama našeg estradnog neba, našli su se na licu mesta i ljubavni par koji je obeležio 2018. godinu, pobednica rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kija Kockar i njen bivši suprug, pevač Sloba Radanović.

Pored njih, glavna atrakcija bio je i Nenad Marinković Gastoz, a o njegovom odnosu sa blogerkom Lunom Đogani i dalje se priča. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gastoz je bio Lunin najbolji prijatelj, a onda joj je "okrenuo leđa" kada je počeo da se druži sa Kockarevom.

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана 9. Окт 2018. у 2:37 PDT

Sinoć su na dodeli nagrada uhvaćeni u zagrljaju, a po završetku manifestacije Nenad se oglasio na Instagramu, kada je objavio komentar koji mu je neki fan poslao:

- Lepo grliš Kiju, srdačno, a Lunin si prijatelj... Ti ne možeš da budeš i njen prijatelj i prijatelj njenog neprijatelja! Pa i ti si je izdao! - pisalo je u poruci koju je Marinković okačio, a njegov komentar na to bio je emotikon koji se ljuti, uz reči...

- Još neko? - pitao se Gastoz. Sudeći po komentaru, verujemo da nagađanja da je izdao svoju staru prijateljicu nisu tačna, ali mu blogerkini fanovi očigledno zameraju na tome što se sprijateljio sa pobednicom "Zadruge 1".

Kako će sama Đoganijeva reagovati kada čuje, ostaje da vidimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.