IZBIO HAOS! Novo pismo PRODUKCIJE izazvalo ŽESTOKU svađu - udario na DUPLO stariju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBIO HAOS! Novo pismo PRODUKCIJE izazvalo ŽESTOKU svađu - udario na DUPLO stariju!

Veliki šef napravio totalnu pometnju u kući!

Zadrugari su u toku prethodnih nedelja bili i te kako neaktivni po pitanju održavanja čistoće u Beloj kući.

Iako ih Veliki šef stalno opominje zbog toga, oni i dalje ne poštuju pravila, te je on pokušao da ih opomene još jednim pismom.

- Dragi zadrugari, s obzirom na to kada je reč o čišćenju većina vas se oglašava da nije zadužena, vođa će odrediti ko pravi najveći haos i prljavštinu iza sebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadrugari koje vođa odabere se moraju dogovoriti kada je čija smena i to moraju striktno poštovati. Dok su na smeni moraju da kontrolišu ko je iza sebe ostavio haos. Vođa mora odabrati dva higijeničara - pisalo je u pismu.

Ovonedeljni vođa je Tomislav Panić, te je odabrao dve ukućanke.

- Ja ću izabrati Milicu, ona je jedna od njih, a Gordana će biti druga. Ja sam izabrao, e sad da li će one da rade, to je na njima - rekao je Toma.

Vođa nije mogao da nadjača nekoliko zadrugara koji su u glas pričali sve vreme, pa je povisio ton kako bi stavio do znanja da on ima glavnu reč, što je Sašku Karan iznerviralo, pa mu je pridikovala da on nije kompetentan da viče na starije osobe.

Tomu je to iznerviralo, te joj je žestoko odbrusio, nakon čega je usledila svađa.

- Ti si se drala na gazde klubova i kafana, tako da na mene nećeš. Dragi gledaoci, evo, vidite kako treba da se ponašaju današnje žene - urlao je novi vođa.

Situacija se nije stišavala, a celu svađu možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.