IZBACUJU TOMOVIĆA IZ ZADRUGE?! Večeras HAOS, nominacije i... A zbog ovoga se Vladimiru ne PIŠE dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBACUJU TOMOVIĆA IZ ZADRUGE?! Večeras HAOS, nominacije i... A zbog ovoga se Vladimiru ne PIŠE dobro!

Neizvesno!

Zadrugari će imati burnu noć večeras. Kao što i biva svake subote i večeras ih očekuju nominacije i borba za ostanak u rijalitiju "Zadruga".

Zadrugari će birati ko će ove nedelje ući u izolaciju i to između Miljane Arsić i Jovice Putnikovića koji su ovonedeljni potrčci, a drugog kandidata za izolaciju biraće publika putem SMS glasanja.

Na društvenim mrežama fanovi su pokrenuli akciju da taj drugi nominovani bude Vladimir Tomović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je zaradio negativne poene kod publike zbog svojih navodnih nacionalističkih izjava. Vesto o tome možete pročitati ovde. Da li će njegovi antifanovi biti jači od fanova, ostaje da se vidi.

Koga god da zadrugari i publika izaberu, biće to naporan noć za zadrugare i uzbudljiva za publiku jer ih nakon nominacija očekuju i pitanja novinara.

STANIJI ISPALA DOJKA, A KIKI JE ŠČEPAO PRED SVIMA! Da li će se OVA legendarna scena ponoviti u Zadruzi 2? (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.