IZBAČENA! Tara Simov TEK što je UŠLA... lavovski se BORILA za OPSTANAK u Zadruzi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2020, 04:30

IZBAČENA! Tara Simov TEK što je UŠLA... lavovski se BORILA za OPSTANAK u "Zadruzi"!

Evo kako se završio duel!

Ova nedelja u "Zadruzi" protekla je veoma burno, a događaj koji je tako reći obeležio nedelju za nama je tuča Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića koju su mnogi imali prilike da vide.

U slučaju da ste propustili detalje ovog sukoba, možete pogledati kako je sve izgledalo u okviru galerije u prilogu.

Noć iza nas obeležio je ulazak novih zadrugara, a starih učesnika ovog rijalitija Sanje Stanković i Marka Janjuševića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjuša.

Kao što pravila nalažu, nedelja je noć rezervisana za izbacivanje, a ove nedelje nominovane za učešće u duelu su Hana Rodić koju je izabrala publika i Tara Simov za koju su glasali zadrugari.

Na kraju duela je situacija bila jasna pobedu je odnela Tara Simov, tako da su se njeni glasovi duplirali, a "Zadrugu" je napustila Hana Rodić.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ANABELA I LUNA SE POMIRILE: Uhvaćene u Novom Sadu, evo šta rade - a sa njima i ovaj BIVŠI ZADRUGAR! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.