IZBAČEN ZBOG NAPADA NA ŽENU: Otkriveno ŠTA JE Vladimir POKLONIO Staniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBAČEN ZBOG NAPADA NA ŽENU: Otkriveno ŠTA JE Vladimir POKLONIO Staniji!

Priznao.

Vladimir Tomović je danas prvi put nakon što je pre dva dana izbačen iz Zadruge progovorio o ovom incidentu, o čemu više možete čitati OVDE. Osim toga, on se osvrnuo i na ljubav koju je započeo u Beloj kući sa Stanijom Dobrojević i javno otkrio šta je poklonio svojoj devojci u rijalitiju.

AU! Seve se oglasila prvi put POSLE P*RNO SKANDALA! Uputila javnu poruku - DIREKTNO NJEMU! (FOTO)

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

- Ja sam čovek kog pokreće ljubav i strast, a ne mržnja. Ako kažem da je velika ljubav, ljudi će da kažu: "Hajde, mesec dana ste zajedno", a ne shvataju kako je to u rijalitiju. Nas veže ovaj krst, koji sam napravio tamo i njoj i sebi. Neka energija postoji - priznao je Tomović i dodao:

NIŠTA NIJE KAO ŠTO JE BILO: Marina Tucaković i Ceca se obratile javnosti - SVE JE U BOŽJIM RUKAMA!

- Razmenio sam broj sa njenom najboljom drugaricom Tašom. Bila mi Stanija prijatelj ili žena, želim da joj vidim osmeh na licu. Moji su srećni ako sam ja srećan, i tako neka se zatvori taj krug.

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on Sep 9, 2018 at 9:50am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.