IZAŠLA NOVA IMENA - oni će se naći u Zadruzi 3! Uhvaćeni u PRODUKCIJI, a jedno će vas POSEBNO šokirati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZAŠLA NOVA IMENA - oni će se naći u Zadruzi 3! Uhvaćeni u PRODUKCIJI, a jedno će vas POSEBNO šokirati!

Otkud on?!

U zgradi TV "Pink" juče su se pojavile mnoge javne ličnosti koje su potencijalni učesnici "Zadruge 3", a među njima je bilo pevača, starleta, ali i bivših zadrugara.

Nakon Gagija Đoganija, čiji je ulazak u "Zadrugu 3" uveliko potvrđen, u zgradu "Pinka" ušetalo je još nekoliko poznatih lica koje su potencijalni učesnici nove sezone rijalitija.

Svoj profil za učešće u rijalitiju snimili su pevači Andrija Aki Marković i Ivan Gavrilović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je posebno šokiralo sve! Zatim nekadašnji zadrugar Filip Đukić, koji je učestvovao u prvoj sezoni "Zadruge", ali i starleta Maja Stevović.

Plavokosa Maja je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Parovi". Nema sumnje da će ova sezona biti i više nego luda!

A post shared by Andrija Markovic Aki (@andrijamarkovic_official) on Oct 18, 2018 at 12:12pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.