IZABRANI POTRČCI! Miljana je novi VOĐA, a kad vidite KOGA je poslala u IZOLACIJU... AUH, biće GUSTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZABRANI POTRČCI! Miljana je novi VOĐA, a kad vidite KOGA je poslala u IZOLACIJU... AUH, biće GUSTO

Da li ste očekivali?!

Tokom prethodne večeri rijaliti program "Zadrugu 2" napustio je Ervin Mujaković posle mesec dana boravka u Beloj kući. On je za ovonedeljnog vođu postavio Miljanu Kulić.

Kao što je pravilo, svake sedmice vođa bira svoje potrčke i omiljenu osobu.

Voditelj Milan Milošević je po ulasku u Belu kuću odmah čestitao Kulićevoj na mandatu, a onda je na njoj bilo da donese odluku i imenuje ko će biti njeni potrčci. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je kao prvog potrčka izabrala Draganu Mitar, a kao drugog njenog ljubavnika Pavla Jovanovića za koga smatra da može da osveže svoju vezu.

- Mi smo mogli i napolju da budemo, ali nismo. Ona jeste najsavršenija žena - istakao je Pavle, ali je dodao da od njihove veze nema ništa.

- Prema porukama koje si mi pokazao ja sam videla da se vi volite. Ja mislim da niste ravnodušni jedno prema drugom - dala je svoj komentar Matora, a onda ih je Miljana prozvala i nazvala ih ljubavnicima, na šta je Jovanović odmah reagovao...

- Pa, nije presudan papir. Da je živela sa mužem, a bila sa mnom, onda bi bili ljubavnici. Javno smo izlazili svuda po gradu - branio je Pavle svoju  vezu sa Draganom.

Kao omiljenu osobu Miljana je izabrala svoju jaču polovinu Lazara Čolića Zolu, koji će zajedno sa njom uživati privilegije i spavati u Hotelu "Zadruga", što će značiti da će sada imati priliku da uživaju u svojoj ljubavi daleko od znatiželjnih pogleda svojih cimera.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.