IZABELA, ŠTA TO RADIŠ KADRI!? Elvin je potpuno izgubio razum - ona sve kontroliše, odvojila ga od svih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZABELA, ŠTA TO RADIŠ KADRI!? Elvin je potpuno izgubio razum - ona sve kontroliše, odvojila ga od svih!

Fanovi besni!

Bivša učesnica Parova, Izabela Alijoski, ne voli ništa da prepušta slučajnosti! Ona provodi vreme sa svojim dečkom Elvinom Kadrićem zbog čega su fanovi potpuno pobesneli.

Kako tvrde oni upućeni od kada se Izabela pojavila u Kadrinom životu sve je postalo potpuno drugačije!

- Elvin je izgubio razum! On je skroz fin ali ipak nije uspevao da svima na vreme odgovori! Međutim, izgleda da je ona potpuno sada preuzela konrolu nad njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilima na društveni mrežama! Nju više ne zanima ništa drugo osim da bude sa Elvinom! Ona nije želela da to bude problem pa je stoga pokušala da primeni rezervni plan! Više niko ne može ništa ni da mu kaže ni predloži jer apsolutno sve kontroliše, odvojila ga je od svih! - pričaju razočarani fanovi!

Izgleda da je Izabela pokazala ko je glavni u njihovoj vezi, da li će se Kadrić oglasiti i objasniti fanovima šta se dešava, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.