IZA USPEHA Milice Pavlović stoji OVA žena: Pevačica njoj duguje sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 17:12

IZA USPEHA Milice Pavlović stoji OVA žena: Pevačica njoj duguje sve! (FOTO)

Emotivni susret!

Milica Pavlović nikada nije krila to da su je baka i deka odgajali i da je vezana za njih, kao i to da se uvek trudila da im pomogne i uzvrati za svu ljubav i podršku koju su joj pružali tokom života.

Najbolniji trenutak u životu popularne pevačice definitivno je bio kada joj je deka preminuo pre svega nekoliko meseci.

Kako su baka i deka bili njeni česti gosti u Beogradu, ni nakon dekine smrti ništa se nije promenilo, te je Milici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u posetu došla baka Rada koju je pevačica izvela u jedan prestonički restoran.

Pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram i objavila je fotografiju sa bakom uz emotikon srca, a pozitivni komentari su se nizali.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.