IZA OSMEHA KRIJE VELIKU TUGU! Luna slomljena - sada podelila svima RAZLOG! Nije SAMO Marko, već i ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA OSMEHA KRIJE VELIKU TUGU! Luna slomljena - sada podelila svima RAZLOG! Nije SAMO Marko, već i ...

Teško joj je!

Pobednica "Zadruge 2", blogerka Luna Đogani, provela je dve godine u rijalitiju, a tokom dve sezone šou, zaljubila se čak dva puta.

Prvo u oženjenog Slobu Radanovića, kome je bila ljubavnica, a onda u Marka Miljkovića, sa kojim je i dalje u vezi.

Prolila je okean suza za svo ovo vreme koliko je bila na imanju u Šimanovcima, a kako je napisala, još se od toga nije oporavila.

- Iza svake snažne i samostalne žene se krije slomljena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krhka devojčica, koja je morala da nauči kako da ustane kada padne i da nikada ne zavisi ni od koga - napisala je Đoganijeva.

A pošto je sada sa njenim ljubavnim statusom sve kako treba, a iz takmičenja je izašla kao pobednica, Luna je očigledno ružan period ostavila iza sebe, a da li se u potpunosti i oporavila od svih padova, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.