ISTRAUMIRANA NAKON SAOBRAĆAJKE: Supruga Ognjena Amidžića ne sme više da sedne za volan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAUMIRANA NAKON SAOBRAĆAJKE: Supruga Ognjena Amidžića ne sme više da sedne za volan!

Nije joj lako!

Danijela Dimitrovska je pre dve nedelje doživela lakšu saobraćajnu nesreću iz koje se, kako je sama istakla u kratkoj izjavi za medije, izvukla bez težih posledica, već ima samo zavoj na laktu.

- Hvala svima koji su se zabrinuli. Sve je u najboljem redu. Što se tiče odlaska kod lekara u pitanju je standardna procedura prilikom takve situacije - izjavila je ona tada za domaće medije.

A post shared by DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on May 4, 2019 at 10:57am PDT

- Danijela je doživela ozbiljan stres zbog udesa na auto-putu prošle nedelje, ali odlično je prošla. Ona ima samo posekotinu na podlaktici, a ni kola nisu mnogo oštećena. Srećna je što sin Matija nije bio sa njom - otkrio je izvor i dodao da ipak vuče trame zbog saobraćajne nezgode.

- Od tog dana ona više nije sela za volan, sada je vozi isključivo suprug Ognjen.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.