ISTO MESTO GDE JE IMAO S*KS sa Nadeždom! Rebeka progovorila o kokošinjcu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTO MESTO GDE JE IMAO S*KS sa Nadeždom! Rebeka progovorila o kokošinjcu! (VIDEO)

Sve je jasno!

Rebeka Popović i Miki Đuričić su se od prvog dana otkako se pčelar uselio u Belu kuću zbližili. Đuričić je otkrio da joj prija novinarkino društvo i da postoji mogućnost da između njih dvoje bude nešto nešto više.

Popovićeva je dobila pitanje da li će u slučaju da je Miki pita da prošeta sa njim do kokošinjca, gde je vodio ljubav sa Nadeždom Biljić, pristati na to.

Pogledajte rezultate

- Ne, sigurno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se to ne bi desilo, napolju je hladno - rekla je Rebeka kroz smeh.

Pošto sa Mikija ima samo reči hvale, "sedma sila" je želela da zna da li između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva i da li će se izroditi ljubav.

- Drugarski. Imamo zajedničke teme o kojima pričamo. Nema više ništa od toga. Ne znam, ovde smo za sada. On meni deluje kao džentlmen, zaštitnički se ponaša - kaže Popovićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUNA JE GLEDALA SVE SNIMKE NJENOG S*KSA SA SLOBOM! Kao kokoška! I najveći P*NIS u Zadruzi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018

Bez blama...Luna Đogani, Miki Đuričić i Mina Vrbaški razgovarli su nedavno o seksu koji su imali pred kamerama u prošloj sezoni "Zadruge"...ISTO MESTO GDE JE IMAO S*KS sa Nadeždom! Rebeka progovorila o kokošinjcu! (VIDEO)..Luna je pomenula Nemanju Đerića Đeksona, rekavši da bi se Mina Vrbaški...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.