Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA O DEVOJCI MARIJE ŠERIFOVIĆ! Sa kim se pevačica DRŽALA ZA RUKU i OBMANULA celu naciju!

Marija Šerifović je nedavno na svom Instagramu objavila sliku na kojoj se vide dve siluete kako se drže za ruke. Posledično, mnogi su se zapitali da li da slika predstavlja nju i njenu devojku, s obzirom na to da ni po čemu nije izgledala kao da nije njena. Ipak, kada je videla koliko ljudi je The post ISTINA O DEVOJCI MARIJE ŠERIFOVIĆ! Sa kim se pevačica DRŽALA ZA RUKU i OBMANULA celu naciju! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Toma Panić se razgolitio sa devojkom, a onda mu je Nadežda udarila kontru sa ovim muškarcem! foto

Izvor: Scandal.rs, 26.Avg.2019

Sve je šokirala vest da da je maneken Toma Panić fizički nasrnuo na svoju sada već bivšu devojku Nadeždu Biljić! Samo nekoliko dana nakon tog nemilog događaja Panić se svojim pratiocima na Instagramu pohvalio kako uživa u spa centru, da bi ubrzo nakon toga obelodanio da je tamo bio sa, kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.