ISTA BIVŠA ŽENA IVANA: Ša zaprepastio javnost snimkom iz kreveta sa NJOM - Tara je zaboravljena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 12:17

ISTA BIVŠA ŽENA IVANA: Ša zaprepastio javnost snimkom iz kreveta sa NJOM - Tara je zaboravljena!

Komentari reperovih fanova ističu da njegova nova devojka ima dosta sličnosti sa bivšom ženom.

Tara Simov nedavno je ponovo ušla u Zadrugu, a njen bivši Nenad Aleksić Ša sada je iznenadio javnost snimkom sa, čini se novom devojkom.

Reper i bivši rijaliti učesnik objavio je na Instagramu fotografiju sa nepoznatom devojkom, koja ima tamnu kosu, a čini se da se nalaze na nekom krevetu. On nije želeo da otkriva ko je u pitanju, a mnogi pretpostavljaju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reč o novoj devojci. Inače, na mrežama komentarišu da je devojka na slici ista Ivana Aleksić, njegova bivša supruga.

Podsetimo, Ša je nedavno preživeo dramu sa Tarom Simov koja ga je ostavila nakon rijalitija. Njih dvoje su se čak i tukli, a snimci su osvanuli u javnosti.

- Situacija između nas nije nikakva, takva će i ostati. Istina na kraju svega je da nismo jedno za drugo. Ne znam sa kim provodi vreme, niti me zanima. Jednostavno nismo jedno za drugo - posle svega je prokomentarisala Tara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.