ISPLIVAO VIDEO: Osman Karić SNIMLJEN kako na tuđoj proslavi ISPOD STOLA U KESU TRPA HRANU da ponese KUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 21:59

ISPLIVAO VIDEO: Osman Karić SNIMLJEN kako na tuđoj proslavi ISPOD STOLA U KESU TRPA HRANU da ponese KUĆI

Au, ovo mu nije trebalo...

Osman Karić, otac Stefana Karića iako nije učesnik rijalitija, važi za jednog od aktivnijih roditelja, koji vode rijaliti i van rijalitija.

Tako smo mogli da vidimo da se zavadio sa roditeljima zadrugara, ali i samim takmičarima nakon izlaska njegovog sina Stefana.

I dok svi smatraju Osmana za vrlo šarmantnog, duhovitog oca, ipak on ume i da pretera.

Danas je porodica Karić, sa novom snajkom Jovanom Ljubisavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << provela dan na proslavi bliskih prijatelja, te su objavljivali zajedničke fotografije na svojim profilima.

Međutim, ono što je zgrozilo mnoge je video, kako Osman, hranu iz tanjira posluženih, sipa u kesu koju je poneo i ispod stola stavlja u torbu, kako bi poneo kući.

I dok hejteri smatraju da Karići "nemaju 'leba da jedu", mi smo sigurni da je ovo još jedna od šala Osmana, doduše malo degutantna...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.