ISPLIVAO SNIMAK! Ša blizak sa BIVŠOM ZADRUGARKOM - Tara nije PRVA, a ni Dragana! Šokiraćete se kad vidite KO JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 15:13

ISPLIVAO SNIMAK! Ša blizak sa BIVŠOM ZADRUGARKOM - Tara nije PRVA, a ni Dragana! Šokiraćete se kad vidite KO JE

Samo prijatelji ili nešto više od toga?!

Aktuelni zadrugar Nenad Aleksić Ša intrigira javnost svojim odnosom sa rijaliti zvezdom Tarom Simov.

Možda i ne bi bili toliko zanimljivi naciji da reper sa njom nije prevario suprugu, lepu vlasnicu frizerskog salona, Ivanu Aleksić.

Ivana je nakon tog poteza rešila da preseče brak i podnela je papire za razvod, te će se sa svojim suprugom uskoro sresti na sudu.

U medijima su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počele da su pojavljuju razne priče, između ostalog i te da je Nenad i ranije bio neveran svojoj ženi. Ipak, Aleksićka to nikada nije iznela u javnost.

Da su mu zadrugarke i ranije zapadale za oko, dokazuje činjenica da se u Šaovom spotu za pesmu "Tornado", pre dve godine, našla rijaliti zvezda Anđela Veštica.

U svom stilu, puno provokacije i mnogo gole kože, Anđela je pozirala pred kamerama, dok je reper bio sve vreme uz nju.

Da li je tu bilo nečeg više od prijateljstva tokom snimanja ili je sve bilo zarad uloge u spotu, ostaje da proverimo sa akterima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.