ISPLIVALO SVE O DALILINIM PREVARAMA! Od Dejana KRILA mnoge stvari iz prošlosti! Cimeri je URNISALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALO SVE O DALILINIM PREVARAMA! Od Dejana KRILA mnoge stvari iz prošlosti! Cimeri je URNISALI!

Sve je jasno sada!

Voditelj Milan Milošević započeo je emisiju ,,Gledanje snimaka", te nakon što je poželeo gledaocima dobrodošlicu, predložio je da se odgleda prvi video-prilog.

Tokom prvog video materijala zadrugari su mogli da vide razgovor Dalile Dragojević i Stefana Karića dok su imali ulogu potrčaka, u kom je zadrugarka ispričala svoju životu situaciju zbog koje su je mnogi osudili. Međutim, akcenat je bio na tome to što je zadrugarka tvrdila da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se udaljiti od Karića, zbog supruga Dejana Dragojevića, a ispričala mu je jednu veoma ozbiljnu situaciju koja joj se desila.

- Mi smo počeli tu priču na osnovu toga što smo mi pričali o njegovoj pokojnoj devojci. Nisam rekla da niko ne zna, rekla sam: ,,Pričam tebi, ne zna niko, zna Deki", nisam nikada pričala detalje, jer ne treba da zna kroz šta sam prolazila - pravdala se Dalila.

- To je ono što smo šaputali, nisam hteo to da iznesem, ako nije Dalila, ali ne čuje se ništa - bio je ironičan Karić.

- Priča nakon svega onoga što je Dalila rekla, meni je ovo katastrofa, ja svoj život pričam kada mi se neko sviđa, razmenjujemo iskustva, pa da procenim kakva je osoba... - rekao je Marko Đedović.

-Po mom mišljenju je ovo besmisleno, posle svih situacija, ona je verovatno folirala, ovako se ne priča sa nekim za koga ti muž navodno prigovara i brani ti da se družiš, a ne da se ovako p*šaš po svom braku - rekao je Zola.

- Neke stvari su mi presmešne, hoće da napravi distancu od Stefana, a onda ispriča Stefanu - bila je iskrena Ivana Šopić.

- Nije se nadala da će se ovo pustiti, ja znam kako se ide sa muškarcem u izolaciju. Ovde se presvučeš, tamo okreneš leđa, čim ustaneš i izađeš. Priča mu kao da će sutra biti bračni drug. Evo, ni Dejan ne zna neke detalje - bila je oštra Marija Kulić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.