ISPLIVALI ŠOK DETALJI IZ MILJKOVIĆEVE MLADOSTI! Patio je mesecima, PLAKAO! Živeo na račun TAŠTE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALI ŠOK DETALJI IZ MILJKOVIĆEVE MLADOSTI! "Patio je mesecima, PLAKAO!" Živeo na račun TAŠTE?!

Pobegao od kuće?!

Sadašnji dečko Lune Đogani i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Marko Miljković,  u mladosti je bio prilično nestašani svojeglav, pa je ocu Dobrivoju i majci Nedeljki zadavao glavobolje jer vrlo često nisu znali gde se nalazi i da li je živ.

Navodno, Miljković je sa 16 godina pobegao iz rodnog Brusa s devojkom u Beograd i njom živeo u vanbračnoj zajednici.

- Njega su zanimale devojke, nije ga zanimala škola, on je di-džej >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od sedmog razreda osnovne škole. Više vremena provodio je po žurkama nego u školskoj klupi. Marko je jedva završio srednju školu jer je svega nedelju dana pred kraj školske godine imao deset jedinica. Za sve je bio kriv njegov posao, ali i ljubav. Bio je ludo zaljubljen u tadašnju devojku Danijelu, njegovu sugrađanku koja je bila godinu dana starija od njega. Kad je odlučila da napusti Brus i preseli se u Beograd, on je pobegao od kuće zajedno s njom. Nisu mogli da zamisle da se razdvoje. Njegovi su ga tražili danima, umalo se nisu razboleli jer nisu znali ni gde je ni da li je živ - objašnjava izvor šta je Marko radio u Beogradu. Nije bilo govora o povratku u Brus. Danijelina mama ga je upisala u Gimnaziju "Sveti Sava".

Evo jedna sa Kopa 😎🥰

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Aug 29, 2019 at 2:24am PDT

- Kada je počeo da živi s njima. Kako naš narod kaže, Marko se priženio. Mama njegove devojke nazvala je njegove roditelje i rekla da će on živeti s njima u Beogradu i da će ga ona izdržavati, te da se Marko kući ne vraća. Njegovi su digli frku, nisu želeli da se po Brusu čuje da im se sin priženio i da ga izdržava tašta, zahtevali su da se smesta vrati kući - kaže izvor blizak Luninom dečku.

The best revenge is massive success. 😎👌 photo @telegraf.rs

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Aug 30, 2019 at 6:30am PDT

- Onda su pali na Danijeline suze, koja je plakala i molila da Marko ostane s njima. Pristali su na kraju. Marko je živeo kao kralj. Njena mama ga je hranila, oblačila, slala na ekskurzije i ispunjavala sve želje jer je bila dobrostojeća, bogata žena. Živeli su u centru grada, nema šta nisu imali. Ipak, Markova mama Nedeljka je molila boga da ta veza pukne. Plašila se da će ih zaboraviti i da će ih se odreći zbog lagodnog života koji su mu Danijela i njena majka pružile. Ljubav je potrajala nekoliko meseci, taman do kraja školske godine. Marko je završio sa školom, a onda se sa koferima, ali bez Danijele, vratio u rodnu kuću u Brusu. Odmah je upisao treći razred gimnazije.

Izvor dalje otkriva šta se desilo nakon togau Brusu.

- Iz velegrada se vratio slomljenog srca i nikada nikome nije rekao šta se desilo iz zašto su raskinuli ljubavnu vezu. Patio je mesecima, nije jeo, plakao je i stalno pričao o Danijeli. Onda se vratio Ljubici, devojci iz doba osnovne škole, medutim, ni ta veza nije potrajala dugo - završava izvor blizak porodici Miljković, koji je želeo da ostane anoniman.

Smile, it doesn’t hurt ❤ By the way thank you SARAJEVO for everything 😊❤

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Aug 24, 2019 at 1:03pm PDT

Marko se nije oglašavao da demantuje ili potvrdi ove navode.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.