ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ KARANTINA - Evo šta su Filip Car i Marijana Zonjić radili VAN KAMERA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 20:01

ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ KARANTINA - Evo šta su Filip Car i Marijana Zonjić radili VAN KAMERA (VIDEO)

"Ti si jedna teška lažovčima!"

U toku emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali prilike da pogledaju šta je Filip Car pričao sa Sandrom Rešić o Marijani Zonjić i Maji Marinković.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Zonjićevom kako bi prokomentarisala klip.

- Ovo pričaju dvoje ljudi zbog kojih su se oni svađali, jer su se poljubili preko maske. Videlo se koje koga zvao i cimao da dođe u karantin, Pričao mi je da je Maja govorila lepe stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o meni, a onda se preokrenulo. Ja sam ti rekla da ćemo se napolju goniti za sve što pričaš. On piše svima redom, nisam im ja jedini problem u vezi. Sam je rekao da je pisao nekim devojkama poruke, zna kome već. On je ljigavac - pričala je Marijana.

- Ali si mi došla u apartman - dobacio je Car.

- Da, ali nisam želela ja tebe da poljubim, nego ti mene - rekla je ona.

- Ti si jedna teška lažovčima, a Maje će tek da vidi ko si i šta si. Treba više da obratite pažnju na odnos između ova dva drugara - završila je Marijana.

- Nikad u životu Filip i ja nismo bili u takvom odnosu. Maja je pravila prošle godine scenu zbog Janjuša. Pusti ti Maju što je pravila scenu. Maja vrlo dobro zna da sam htela prošle godine, menjao je ribe, mogla sam da budem kad hoćeš - objasnila je Rešićeva.

- Maja treba da obrati pažnju na još neke cure ovde sa kojim se klošar - dobacila je Marijana.

- Kako se osećaš kad kažu da se Maja zeza sa Carem, a da voli Janjuša? - pitala je Ivana Šopić.

- Mene još jedino avion nije pogodio. Ja sam izranjavan celi - rekao je on.

- Jadni i jedan i drugi. Velike žrtve Maje Marinković - vikala je Sandra.

- Maja nije moj televizor, nisam je kupio i nemam garanciju. Možda kad bih video takve stvari bi me zabolele. Ravnodušan sam na mišljenje ljudi. Ne mogu da kažem da sam siguran nakon mesec dana, ali imam poverenja - pričao je Car.

- Ja smatram da će ona uvek da voli Janjuša. Prošle godine je bila sa Čorbom i klela se da ne voli Janjuša. Posle tri meseca i česreze, vratila se Janjušu i rekla da nije prestala da ga voli. Posle velike ljubavi, plača i Stanije, da mi neko kaže da je prestala da ga voli - dodala je Sandra.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.