ISPLIVALE ŠOK (FOTKE) PREBIJENOG TOMOVIĆA: Strašno! Toliko su ga PESNIČILI, lice mu puno PODLIVA I MODRICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALE ŠOK (FOTKE) PREBIJENOG TOMOVIĆA: Strašno! Toliko su ga PESNIČILI, lice mu puno PODLIVA I MODRICA!

Au bre!

Bivši zadrugar Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog toga što je fizički nasrnuo na Aleksandru Subotić, izvukao je deblji kraj po izlasku iz rijalitija. Kako Srpski telegraf saznaje, Tomovića su nekoliko dana nakon napuštanja "Zadruge" presrela dvojica momaka, koji su ga pretukli i poručili mu da je batine dobio u ime Aleksandre Subotić.

Tomović je po dolasku u Crnu Goru obilazio prijatelje i nesmetano se kretao Barom, međutim, jedne večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ulici blizu njegove kuće sačekali su ga nepoznati momci.

- Vlada je bio sa prijateljima u kafiću i oko ponoći krenuo je kući. U jednosmernoj, uskoj i slabo osvetljenoj ulici, sačekala su ga dvojica muškaraca, koji su nasrnuli na njega, išutirali ga, a kako se branio, jedan mu je zabio pesnicu u oko. Rekli su mu: "Kad voliš da nokautiraš žene, evo da vidiš kako je kada tebe neko nokautira" - navodi izvor i nastavlja:

A post shared by Vladimir Tomović1 (@vladelije) on Oct 2, 2018 at 12:32pm PDT

- Nakon toga su otrčali u suprotnom smeru i nestali. Vladimir je pokušao da ih stigne, međutim, nestali su. Prijatelji su ga savetovali da prijavi slučaj policiji jer se nikad ne zna dokle je neko spreman da ide, ali on nije želeo, čak je rekao da ne veruje da su u pitanju Aleksandrini fanovi nego da su to neki ljudi koji su našli povod za nasilje - objašnjava izvor i dodaje:

- Srećom, povrede nisu bile strašne, malo je bio ugruvan i masnica na oku je delovala jezivo, ali je već za nekoliko dana izbledela. Nije izlazio dok nije prošla, a nakon toga je nastavio slobodno da se kreće. On kukavica nikada nije bio, uostalom, znate da je javno poručio svima koji imaju problem sa njim da je tu i da nema razloga da se krije - završava izvor Srpskog telegrafa.

Ekipa našeg portala Srbija Danas.com kontaktirala je Tomovića kako bi došli u posed fotografije na kojoj se vidi da je bio prebije, a bilo nam je sumnjivo da iko ovakvog kršnog i snažnog mladića može nadjačati.

Ipak, slika će vam sve reći:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.