ISPLIVALE EMOCIJE - Filip HRANI Lunu! Ne kriju više BLISKOST: Sve je počelo PRE Zadruge? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 20:44

ISPLIVALE EMOCIJE - Filip HRANI Lunu! Ne kriju više BLISKOST: Sve je počelo PRE Zadruge? (FOTO)

I ranije je postojala sumnja da među njima ima nešto više od prijateljstva!

Filip Reljić je davno izašao iz "Zadruge 3", a najviše ga pamtimo po veoma burnoj vezi sa Jelenom Krunić. Njihova veza na kraju je prekinuta.

A post shared by Filip Reljic (Relja) (@filiptattoo) on May 15, 2020 at 4:23am PDT

Luna Denić je Filipova drugarica koja je bila u "Zadruzi" kao njegova podrška. Spekulisalo se da su postojale emocije između njih dvoje i pre "Zadruge", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ovi novi kadrovi otkrivaju da zapravo između njih emocije nikada nisu popuštale.

Naime, Filip i Luna su bili zajedno u restoranu, a on ju je hranio kolačima, kao i ona njega.  Previše intiman čin za dvoje ljudi koji nisu u vezi.

Dok je on bio u rijalitiju imao je romansu sa Jelenom Krunić, a ona je u to vreme imala dečka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.