ISPLIVALA PREPISKA NADEŽDE I LUNE: Evo ŠTA zaista piše... A zbog toga su zaratile Kija i ona

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA PREPISKA NADEŽDE I LUNE: Evo ŠTA zaista piše... A zbog toga su zaratile Kija i ona

Zbrka...

Nakon navodne poruke Lune Đogani njenim fanovima, u kojoj ona brutalno odgovara na vest da je Nadežda pretučena, rečima da joj nije žao, te da "ništa nije slučajno", pojavila se i prepiske Lune i Nadežde u kojoj je Đoganijeva pevačici poručila da nema  ništa sa tim.

 - Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte. Ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona mene pljuje, možda je to karma", navodno je napisala Luna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Međutim, Luna je za "Telegraf" poručila da to nije istina i da joj neko smešta i montira takve poruke, da bi potom i samoj Nadeždi poslala poruku.

- Namestili su prepiske Kijini fanovi, kako sam podržala to što ti se desilo. Hoću da znaš da nemam veze sa tim. Znaš i sama kakvo mišljenje imam o nasilju i kroz šta sam ja prošla. Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo - napisala joj je Luna.

Inače, u prepisci je Luna podržala Nadeždu i zamolila je da ne veruje u montažu.

- Namestili su prepiske Kijini fanovi kako sam podržala to što ti se desilo. Hoću da znaš da ja nemam nikakve veze s tim... Znaš i sama kakvo mišljenje imam o nasilju i kroz šta sam ja prošla. Žao mi je mnogo što ti se to desilo, iako sam čula da jesi nešto pričala o meni, to nema veze sa ovim što ti se desilo. Samo hoću da znaš da ja to nisam rekla... Već danima pokušavaju da me sabotiraju i da mi prave pakao zbog pesme. Glavu gore i ne veruj nikom ništa. Pozdrav - prenosi "Telegraf" reči Lune Đogani u prepisci, a Nadežda joj je odgovorila:

- Dobro draga, hvala ti u svakom slučaju.

- Da li si dobro? Mnogo se loše osećam, zato što to nisam ja. Ja se ježim na to, ja bih ga ubila. Ne mogu da verujem da ti se to opet dešava! Dokle više! Molim te, samo nemoj to nikad da poveruješ da sam ja napisala. Molim te... - nastavila je Đoganijeva.

- Ma nisam, gde sam dobro, užasno sam... Ali biću bolje! Priveden je, prijavila sam ga. Ja više ne znam gde udaram i dokle će ovo da mi se dešava. Nemam snage više - dopisala je Biljićeva.

- Ako ti treba nešto, tu sam. Moja mama te puno pozdravlja. Ako išta ne podržavamo, to je nasilje. Znaš kroz šta je ona prošla, a ja sam to gledala - dodala je Luna, a Nadežda je otpozdravila Anabelu.

Nakon Luninog demantovanja da je rekla da joj nije žao Nadežde, te nakon što je napisala da je iznenađuje što je Kristina poverovala u to, Kija se oglasila i poručila joj:

- Nemoj stavljati mene u usta, ni moje fanove, jer su tvoji stavili prepisku. Ne blamiraj se. Pozdrav.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.