Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA: HALID MUSLIMOVIĆ JE ŽIVEO SA OVOM PEVAČICOM, A ONDA GA JE ODBILA JEZIVOM REČENICOM!

Zlata Petrović je svojevremeno važila za jednu od najpoželjnijih pevačica, a čak joj se i danas udvaraju mnogo mlađi muškarci. – Spopadaju me mlađi, a ja im kažem: “Ajde, bre, dete, nemoj da se zezaš!” – izjavila je pevačica za Kurir. Petrovićeva je pre mnogo godina bila na meti i Halida Muslimovića, a pevač je The post ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA: HALID MUSLIMOVIĆ JE ŽIVEO SA OVOM PEVAČICOM, A ONDA GA JE ODBILA JEZIVOM REČENICOM! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GOGA SEKULIĆ U STUDIJU, A DRUŠTVO JOJ PRAVI NJEN SIN! FOTO

Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2019, 15:47

Popularna pevačica Goga Sekulić otkrila je fanovima nedavno da uskoro izdaje novu pesmu “Korleone” koju su joj uradili Džala Brat i Buba Koreli. Pesma i spot će biti objavljeni za nekoliko dana, a pevačica ovih dana u sutidju rad na novoj pesmi privodi kraju. Goga je danas u vidu Instagram priče...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.