ISPIO JE KISELINU I UMRO NA LICU MESTA: Učesnica Zadruge progovorila o smrti svog MAJMUNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPIO JE KISELINU I UMRO NA LICU MESTA: Učesnica Zadruge progovorila o smrti svog MAJMUNA

"Jao, kakva je to tuga u mome domu bila..."

Folk zvezda Nada Obrić uveliko se priprema za rijaliti "Zadruga" koji će se emitovati na TV Pink od 6. septembra. Kada je čula da će se u rijalitiju pored 32 učesnika naći i majmun, Nada se prisetila svog ljubimca majmuna Zvrleta i otkrila kako je tragično okončao svoj život.

- Pre dvadesetak godina, kada sam još uvek bila u braku sa drugim mužem, od prijatelja sam dobila na poklon malog majmuna, starog svega nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci. Toliko sam se zbližila sa njim da je to bilo nenormalno, svuda sam ga vodila sa sobom, pa čak i na nastupe. Zvao se Zvrle i bio je duša, samo što nije umeo da priča, jedino što je noću bio smešten u servisu za automobile koji je moj tadašnji muž držao - rekla je Nada i otkrila da je upravo taj boravak sa automobilima koštao Zvrleta života.

- Mnogo je bio vezan za mene i nikad ga neću prežaliti jer je sa četiri godine tragično završio, kao da se namerno ubio, jer je učinio nešto što nikada pre toga nije ni pokušao da uradi. Otvorio je čep od akumulatora i napio se one kiseline i umro na licu mesta. Jao, kakva je to tuga u mome domu bila, pa ja sam njega kao ljudsko biće ožalila - sa setom se prisetila Obrićeva.

- Sa njim je bilo mnogo avantura, sećam se jednog mog koncerta na stadionu kada sam ga povela sa sobom, pa nisam mogla da ga otrgnem od sebe. Iako je uveliko išao moj foršpil i trebalo je da izađem na binu, ja sam se borila sa njim, na kraju sam se nekako izmigoljila, ali me je u svoj toj borbi upiškio, pa sam mokre haljine izašla pred ljude. Kada sam završavala nastup, on je skočio pred mene i ceo stadion ga je video i svi su mu tapšali, a Mitar Mirić, koji se popeo na binu da peva, bio je u drugom planu, jer su svi samo u majmuna gledali - ispričala je Obrićka za "Srpski telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.