ISPAŠTAĆEŠ SVIH OVIH SEDAM DANA! Dalila BESNA jer ju je Car OSTAVIO Pred FINALE ZADRUGE: Zagorčaće mu ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 11:21

"ISPAŠTAĆEŠ SVIH OVIH SEDAM DANA!" Dalila BESNA jer ju je Car OSTAVIO Pred FINALE ZADRUGE: Zagorčaće mu ŽIVOT

"On namerno to radi, klošar, to je on."

U nastavku Igre Istine, Dalila Dragojević i Filip Car su nastavili da se svađaju i iznose sav prljav veš.

Dalila je došla do zaključka d aje Car nije ni voleo, a da je sad uskoro finale Zadruge, te da je zato završio odnos sa njom, budući da mu je, po njenim rečima, ona bila samo igra.

- Kažeš: Ostavljana sam jer sam loša! Ja kažem da sam totalno kriv za današnji radio - vikao je Car.

- Bez razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si me ostavio! A sada ćeš pričati razloge da bi se opravdao! Došla sam do zaključka da me nije ni voleo. Koji roditelji, ovo je pranje, pranje i pranje na 90 stepeni. Ti mene nisi voleo, sada je kraj i sad se pere - vikala je ona.

- Što se onda nisam prao pre mesec dana? - upitao je on.

- Ne znam, sada ti je potrebno - rekla je ona.

- Bolje mi je kada me je ona izudarala ovde nego ova - rekao je Car.

- Ovaj čovek će o meni da priča sve najbolje. Meni kaže da ne želi da me ostavi, da me neće ostaviti kada izađemo. A sada me ostavlja! Trebao je da me uzme za ruku i da kaže da ćemo izaći odavde zajedno, pa šta bude ovde. Da te ja gledam kako dva puta uzimaš upaljač kod Sanje! On namerno to radi, klošar, to je on. Ispaštaćeš svih ovih sedam dana. Ja sam bila kolateralna šteta ovog odnosa - vikala je ona.

- Ovde su samo žrtve bile Filip Car, Dejan Dragojević i Anđelo Ranković. Evo, perem se od Dalile, evo, perem se. Ona treba da prihvati da sam ja loš - rekao je Car.

- Ti si klošar koji je mene izdao i otišao a ja ću da se izborim sama za sve - rekla je Dalila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.