Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISMEVALI SU MOJU COKU ZBOG DEPRESIJE,A SADA IH JE STIGLA KAZNA: Lakić otkriva razlog Cokinog napuštanja vile

U emisiji “Jutarnja kafica”, Marinković nije želeo da učestvuje u razgovoru jer je vidno neraspoložen zbog svoje devojke Jelene. – Meni je danas mnogo loše, ne osećam se dobro ni fizički ni psihički i to utiče i na Ivana.Svaki dan trpimo provokacije, umorili smo se više. Međutim, Nikola ne saoseća sa golupčićima jer kako navodi, The post ISMEVALI SU MOJU COKU ZBOG DEPRESIJE,A SADA IH JE STIGLA KAZNA: Lakić otkriva razlog Cokinog napuštanja vile appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MNOGO MI JE LOŠE: Conja HITNO prebačen u BOLNICU!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2018, 16:35

Nikola Jovanović Conja pre samo nekoliko sati požalio se da mu nije dobro, pa je u vili “Parova” nastala drama kada je hitna pomoć došla po njega da ga prevez u bolnicu. “Mnogo mi je loše, verujem da imam temperaturu, ne znam šta da radim”, rekao je on pre nego što je po hitnom postupku The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.