ISKUSNI MAKROI TVRDE... Snežana Dakić ZAPALILA društvene mreže izjavom o PROSTITUCIJI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ISKUSNI MAKROI TVRDE..." Snežana Dakić ZAPALILA društvene mreže izjavom o PROSTITUCIJI! (FOTO)

Ove stvari odaju lake devojke!

Jedna od najpopularnijih tema današnjice je prostitucija. Mnogi su dovodili poznate starlete u vezu sa najstarijim zanatom.

Ovaj put je poznata voditeljka Snežana Dakić rešila da da svoje mišljenje o ovoj temi. Naime, ona je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, kojoj je zapalila društvene mreže.

Prenosimo vam šta je piše u opisu fotografije:

Zasto fine devojke/žene izgledaju kao k*rve?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
1. Zato što, zapravo, nisu fine.

Prihvatanje Prihvatam sebe. Koliko je tesko dostizan ovaj ideal?! Ali stvarno prihvatiti sebe sa svojim okolnostima, manama i ogranicenjima. Najpre, dobro je raditi na sebi, da bi se doveo u prihvatljivo stanje. Jer samo kada sustinski prihvatas, mozes da budes zadovoljan i srecan. I da ides dalje, da pobegnes od kompleksa i lazi. Da pobegnes od poze, laznog stava ili foliranja. Vazno je prihvatiti i druge, u njihovim granicama. Zahtev za promenu ponasanja je ok. Ali ako se to ne desi, ne zanisite se da cete promeniti neciju licnost i karakter. Iz takvog odnosa idite, ako mozete, ako vam to nije roditelj, dete ili brat,. Ili prihvatite . Prihvatite i svoje stanje: bolest, slabost... i nemojte se svakodnevno ljutiti na to. Ili mrzeti sebe zbog toga. Ili se nervirati i ljutiti na nekoga sto je “takav”. Pogledajte moj IGTV o prihvatanju, uskoro

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Jul 26, 2019 at 9:49am PDT

2. Videle su da muskarci radije biraju zenske p*rnografskog izgleda.

3. Veruju da je to brži put do posla u struci. Poslodavci vole takav "look".

4. Videle su da starlete i rijaliti igračice imaju veliku podršku u medijima: krase naslovnice i dobijaju dobre napojnice, pa žele da liče na njih.

5. Žele da krenu njihovim stopama.

6. Žele da i njih neki princ, oličen u žabu izvuče iz blata i okuje u zlato, a takvi princevi vole takve princeze. Stvar (ne)ukusa.

7. Misle da je takav izgled s*ksi, pa samo mame, a posle tvrde pazar.

8. Misle da je to u trendu.

Religioznim ljudima je, zapravo lakse, jer oni ishod prepustaju visoj sili, bozijij volji, univerzumu, svevisnjem i sebe aboliraju od odgovornosti za uspeh. Dok zastupnici parole “covek je kovac svoje sudbine” ( homo faber) grizu, idu ishodu u susret, posustaju, sumnjaju, dizu se, jedu se, preispituju se.... Treba se naci na pola puta: uciniti sve sto je do tebe, pokusati na vise nacina, a onda ipak deo nade prepustiti veri da ce dobro pobediti zlo. I da ce uspeh sigurno doci , ako ste dobar covek i ako ste ga zasluzili.... Samoje pitanje kada? Jer se losi, a pokvareni stalno namecu i isprecuju na vasem putu...I koliko imate volje da ga cekate, a da u medjuvremenu ne padnete u ocajanje... teska prica

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Jul 21, 2019 at 12:00pm PDT

9. Povode se za opštim (ne)ukusom.

10. Iskusni makroi tvrde da žena koja izgleda kao k*rva najčešće to i jeste...

11. Dopišite sami.

O ovoj fotografiji je reč:

Zasto fine devojke/zene izgledaju kao kurve? 1. Zato sto , zapravo, nisu fine 2. Videle su da muskarci radije biraju zenske pornografskog izgleda 3.veruju da je to brzi put do posla u struci 3a) poslodavci vole takav “look” 4. Videle su da starlete i reality igracice imaju veliku podrsku u medijima: krase naslovnice i dobijaju dobre napojnice, pa zele da lice na njih. 5. Zele da krenu njihovim stopama: 6.zele da i njih neki princ , olicen u zabu izvuce iz blata i okuje u zlato. A takvi princevi vole takve princeze. Stvar ( ne) ukusa. 7.Misle da je takav izgled seksi, pa samo mame, a posle tvrde pazar 8.Misle da je to u trendu 9.povode se za opstim (ne) ukusom 10. iskusni makroi tvrde da zena koja izgleda kao kurva najcesce to i jeste... 11. Dopisite sami

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on Aug 5, 2019 at 4:52pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.