ISKUSAN PRELJUBNIK: Janjuš je osim sa Majom imao i aferu sa ovom zadrugarkom? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 08:21

ISKUSAN PRELJUBNIK: Janjuš je osim sa Majom imao i aferu sa ovom zadrugarkom? (VIDEO)

Ne miruje.

Sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" prikazan je i prilog u kom Tara Simov i Marko Đedović pričaju o Marku Janjuševiću Janjušu i bivšoj zadrugari Aleksandri Nikolić. Nakon snimka bilo je reči o tome odakle se njih dvoje znaju kao i šta im je zajedničko, s obzirom na to da je u "Zadrugu" tokom Aleksandrinog boravka stigla torta s njihovom fotografijom.

- Aleksandru sam upoznao na slavi. Sedeli smo jedno pored drugog. On je slikao nas, Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sestra od moje drugarice sa kojom igram košarku i živi 50 metara od mene. Ne znam ko je rekao da ona nema sestru? Ona ima polusestru! To je to - rekao je Janjuš.

- Ona živi s majkom, ja znam da nema sestru! - rekla je Tara.

- Aleksandrina mama je iz Prijepolja. Udala se drugi put - istakao je Janjuš.

Kada je ona ušla, on je rekao: "Ovo je sestra moje drugarice iz Prijepolja" - rekao je Đedović.

- Kad se desila ta torta, ja sam je pitao: "Iz koje se vi priče znate", ona je rekla: "Neću da pričam!" - rekao je Mirko.

Podsetimo, Janjuš danima kuka i kaje se što je prevario ženu sa Marinkovićevom, a u više navrata je ponavljao "a taman sam se smirio", nagovestivši tako da mu "izlet" sa Majom nije jedini otkad je oženjen.

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.