ISKRENO i bez ‘DLAKE NA JEZIKU’! Aca Lukas o svojim POROCIMA!

Izvor: Svet, 16.Jul.2020, 15:02

ISKRENO i bez ‘DLAKE NA JEZIKU’! Aca Lukas o svojim POROCIMA!

Aca Lukas je uvek bio direktan i nikada nije krio da je u životu imao problema sa porocima.
TORTU VIŠE NE MOŽE DA SMISLI! Iskreno je na Kurir televiziji ispričao detalje tog perioda života i rekao da poštuje samo jedno pravilo, da nikada neće probati nešto, a da se prethodno ne raspita o sastojcima.
„Ne jedem i dan danas tortu. Znaš zašto? Zato što ne znam šta ima unutra. To što neko napravi, pa da ja nemam pojma šta je unutra, ja to nikada neću pojesti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Apropo ovoga što sam hteo da kažem, sve što sam u životu probao, jako sam se dobro raspitao pre toga šta je”, iskren je Lukas.

Smatra da dobro vaspitava svoju decu i da je najmerodavniji da ih iz ličnog primera posavetuje zašto bi trebalo da izbegavaju drogu u širokom luku.
„Ne mogu da ti dajem novac da se drogiraš. Ti nećeš doći da mi tražiš novac za drogu, ti ćeš da tražiš novac za nešto drugo i ja neću znati. Znači, saznam li da ste krenuli tim putem, nije nikakav problem, samo ću da vam uzmem sve što sam vam kupio i dao i neću vam više davati novac jer neću znati da li je za drogu. Ja garantujem da ne postoji, u mom slučaju, nijedan bolji način od ovoga što sam uradio”, ispričao je popularni pevač.
NOVI STAR! Rat zbog para: Marko prodaje Lunin stan, Anabela ga tuži! Svi detalji krštenja Cecinog unuka! Mensur poludeo zbog Mine! TUČA Matore i Gagija!

SVETSVET
The post ISKRENO i bez ‘DLAKE NA JEZIKU’! Aca Lukas o svojim POROCIMA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.