ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICAMA otkazan KONCERT Tropiko benda - Oglasio se Sale posle saobraćajne nesreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 16:58

"ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICAMA" otkazan KONCERT Tropiko benda - Oglasio se Sale posle saobraćajne nesreće

Sudar na putu Požega - Užice.

Koncert grupe "Tropiko bend" otkazan je zbog teške saobraćajne nesreće na putu Požega - Užice.

Dvojica muškaraca su nastradala dok su tri osobe zadobile teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 časova u mestu Rasna na putu Požega - Užice kad se kombi u kom su se nalazili zakucao u kamion.

Dve osobe koje su se nalazile u kombiju, smrtno su stradale, a za sada je poznato da je i još jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba koja je bila u tom vozilu povređena.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama kombijem koji je učestvovao u udesu putovao je jedan muzički sastav iz Gornjeg Milanovca.

"Večerašnji nastup u Čajetini je odložen zbog saobraćane nesreće koja se dogodila članovima produkcije koja je bila zadužena za realizaciju događaja. Iskreno saučešće porodicama nastradalih", piše u objavi na Fejsbuk stranici "Užice - oglasna tabla" što je podelio i Sale Tropiko na svojoj Instagram stranici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan koncert "Tropiko benda" nakon stravične saobraćajne nesreće

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2022

UŽICE - Koncert grupe "Tropiko bend" otkazan je zbog teške saobraćajne nesreće na putu Požega - Užice, javlju mediji u Srbiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Otkazan nastup Tropiko benda zbog saobraćajne nesreće: Poginula dva muškarca, troje povređeno

Izvor: B92, 30.Jul.2022

Koncert grupe "Tropiko bend" otkazan je zbog teške saobraćajne nesreće na putu Požega - Užice...U mestu Rasna kod Požege u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13.30 život su izgubila dva muškarca, dok je troje ljudi teško povređeno. Stradali muškaraci deo su tima koji je zadužen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.