ISKRENO O SAGI ZEČEVIĆ: Takmičari rijalitija sumnjaju u celu priču! Oni NEŠTO KRIJU! MAMA VODI IGRU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENO O SAGI ZEČEVIĆ: Takmičari rijalitija sumnjaju u celu priču! Oni NEŠTO KRIJU! MAMA VODI IGRU?!

Niko im ne veruje!

Tokom sinoćnog "Parografa" u vili "Parova" otkrivene su najmračnije tajne porodice Zečević.

Vesna Zečević, majka Vladimira Zečevića Dike je odlučila da stane pred kamere i otkrije kako je živela tokom petogodišnje veze u kojoj je njen sin sa Ilijanom Vagić imao i više nego turbulentnu vezu.

Novo otkrivanje istine donelo je priznanje o krađi novca, konstantnim međusobnim pretnjama, pokušaj trovanja, ali i maltretiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je Ilijana Vagić, navodno radila nad njima.

Ilijana je u toku "Jutarnje kafice", sada kada nema Dike - ali ni Vesne, nastavila da iznosi detalje iz života tokom veze sa njim.

Komšinica Zaga upitala je Ilijanu da li je se namerno nekada oblačila malo slobodnije pred nesuđenom svekrvom, te je Ilijana izjavila:

- Ne, nisam to radila, jer je i ona žena koja drži do sebe i voli da se skocka - a potom je dodala:

- Mi se nismo ni viđali, ujutru kada ustanem, ja se obučem i odem pravo u servis, tako da nismo mogli da se puno viđamo - izjavila je takmičarka.

Zatim je ispričala da ni u servis koji su držali nikada nije odlazila oskudno obučena, već:

- I u servis sam odlazila u trenerci, nisam se nikada oblačila provokatino!

Pošto je Dika izašao iz rijalitija, Ilijani je data prednost da iznese ono što njoj odgovara, a da li je istina, videćemo uskoro.

Nikola Jovanović, poznatiji u vili kao Conja, imao je jasnu poruku za najintrigantniji par, on je stao je na Ilijaninu stranu, ali ipak sumnja u celu priču, pa je u Tajnoj sobi izjavio sledeće:

- Pa sinoćni "Parograf" bih kategorisao da su svi tu međusobno umešani i da je svako on njih imao neki deo posla koji je trebao da obavi. Mislim da je i majka njegova bila klimakterična, ali ne znam, jer sam na polovini upao u igru. Ali mislim da tu postoji neka glavna karika, katalizator koji niko ne sme da ocinkari - izjavio je Conja, pa je ispričao njegovo viđenje svakog iz trougla Zečević sage:

- On je napravio novac i mislim da i dalje voli Ilijanu, ali mislim da je neposlušan što se tiče majke. On voli da putuje, skita, a Ilijani su dali firmu da vodi, da brine o deci - uveo je u priču koju je želeo da poentira sledećom izjavom:

- A o šišanju ne mogu da komentarišem, ali kako sam prepoznao sinoć po njenom osmehu, rekao bih da je ona u svemu tome bila žrtva. Ali zaključak je da je svako vukao vodu na svoju stranu - izjavio je Conja.

Conja je zatim dodao da ne sumnja u istinu, ali da se mnoge stvari ne poklapaju koju je čuo posle "Parografa".

Ivan Marinković želeo je da na svojstven način reprezentira mišljenje o poligrafu Vesne Zečević.

Kako je već poznato da Ilijana Vagić i Marinković nisu u dobrim odnosima, moglo se pretpostaviti na čiju stranu bi stao, ali on na komičan način, uzevši pleh, gde je svom odrazu se obraćao kao drugoj osobi, vodio dijalog, pa je izjavio:

- Ćao druže, lep si jutros - započeo je Marinković, a zatim dodao:

- Šta misliš o sinoćnom poligrafu, isto ono što i ja? Mislim da su ovo troje umešani u neki mutni biznis, gospođa Vesna je gospodar i glava svega toga, ona vodi tu igru - izjavio je rijaliti igrač, a zatim se osvrnuo na izlazak Vladimira Zečevića Dike iz vile, nije imao lepe reči, pa je rekao:

- Dika je tako otišao sinoć, a nije se pozdravio sa većinom ukućana, kao da je hteo samo to da odradi, da još jednom dokaže sebi da nije kriv. Od početka smo negde to znali, ali su ponovo tražili dokaz - rekao je Marinković.

Takmičarka Jovana Novakov Šmizla, koja je poznata po svom druženju sa Ilijanom Vagić u vili nakon poligrafa nije imala sigurno mišljenje o svemu tome, pa je izjavila:

- Ne znam da li da verujem ili ne. Ilijanu znam iz spoljnog sveta, ali površno. Nešto mi se ne poklapa u toj priči, jer nisam saslušala obe strane. Ali na sve to mogu da kažem, što sam i njoj rekla, da nije trebala da iznosi bilo šta o njemu, jer je sa njim provela toliko godina - izjavila je Jovana, a potom je otkrila da i Dika i Ilijana imaju nešto što kriju, ali da ima razlog zbog kog plavokosa takmičarka ne želi da otkrije u rijalitiju to:

- Tu ima još nečeg ali ona neće da otkrije da ne bi išli do koske - rekla je Šmizla.

Međutim, još interesantije Jovanino izlaganje bilo je kada je progovorila o vezi Benjamina Spahovića i Ilijane, s obzirom na to da su njih dvoje raskinuli nakon sinoćne emisije, Šmizla je dobila pitanje - Da li Ilijana treba da bude sa Benjaminom - te je atraktivna crnka odgovorila:

- Vole se, ona ima jak temperament, ne da na sebe, takođe i on, i tu bi stalno dolazilo do svađa. Ali koliko poznajem Benjamina, on ne može to da izdrži -potom je objasnila da je ona neko ko se druži privatno sa mladim MMA borcem, pa da bi mu veza sa Ilijanom pravila samo migrene, te da njemu treba neka malo mirnija luka, kako je navela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.