ISKORISTIO JE - skroz BESNA na Dejana, razotkrila NJEGOVU TAKTIKU: evo šta leži iza njihovog RASKIDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 16:01

"ISKORISTIO JE" - skroz BESNA na Dejana, razotkrila NJEGOVU TAKTIKU: evo šta leži iza njihovog RASKIDA

Sve je rekla!

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" došlo je do svađe Dejana Dragojevića i Aleksandre Aleks Nikolić koji su odlučili da stave tačku na svoj emotivni odnos. Tokom cele noću su se vodile rasprave između ovog ljubavnog para, a na kraju su zaspali u hotelu svako na svojoj strani.

Za naš portal Pink.rs se oglasila njena rođena sestra Jelena Nikolić i ispričala šta ona misli o celokupnoj situaciji, kao i da li bi trebalo da obnove ljubavnu romansu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Pogledala sam snimke, ispratila sam sve i u šoku sam. Nisam to očekivala, ona ima strah da se on ne vrati Dalili, ali i on želi da bude sam to je sigurno, a i normalno. Iz braka je ušao u vezu i to je sve normalno. Neka malo razbistri glavu, pa neka popričaju. Ja bih rekla da je on dobar, fin, neiskvaren ali ovaj potez je bezveze. Ušao je vezu, hteo je to i sada ne može - počela je priču Jelena.

- Ona se zaljubila u njega i to jako, a on nije nema on emocije. Iskoristio je, to je bila njegova taktika da proba nešto novo, ali i dalje voli svoju ženu. To je jače od njega. Aleks mu posvećuje pažnju i sve, ima ona kvalitete ali ne vidi on to sada, verovatno mu je Dalila i dalje pred očima. Smuvao se sa Aleks samo da bude jedan na jedan sa Dalilom ali nije sposoban da ovo iznese do kraja - izjavila je Jelene Nikolić, rođena sestra Aleksandre Nikolić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.