ISKORISTIO JE LUNU I MENE! Maja Marinković ošurila po Marku Miljkoviću - Folirant i prevarant!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ISKORISTIO JE LUNU I MENE!" Maja Marinković ošurila po Marku Miljkoviću - Folirant i prevarant!

Bez ustručavanja!

Glamuroznoj žurki povodom završetka druge sezone rijalitija "Zadruge" prisustvovala je i petoplasirana Maja Marinković. U izazovnoj kombinaciji, kojom je istakla svoje atribute, Marinkovićeva je mamila poglede svih prisutnih, pa je otkrila šta misli da ju je dovelo do visokog petog mesta.

Poznato je da je sukob sa Markom Miljkovićem bio jedan od najturbulentnijih momenata u ovoj drugoj sezoni, te je Maja istakla da je baš taj događaj jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od razloga njenog plasmana.

A post shared by Maja_Marinkovic_fan_page (@maja_marinkovic_fan_page) on Jul 9, 2019 at 4:26am PDT

- Nisam očekivala da ću dogurati dovde, smatram da je "šerpa" glavni razlog zbog kog sam ja ovde. Ali isto tako ja kao ja sam dala sve od sebe. Rekla sam svima šta imam u lice. Smatram da je Marko ozbiljan folirant i prevarant, iskoristio je Lunu i mene, kao i ostale devojke. Smatram da svako govori o sebi i da pravda postoji - navela je Maja.

Marinkovićeva je otkrila da je u nastavku čeka ozbiljna muzička karijera, te da će sa njom raditi jedan od poznatijih muzičkih imena.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.