IPAK SE SEĆA DOPISIVANJA S MAJOM: Marko promenio ploču - otkrio ZAŠTO joj se stvarno javio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK SE SEĆA DOPISIVANJA S MAJOM: Marko promenio ploču - otkrio ZAŠTO joj se stvarno javio! (VIDEO)

Na kraju je priznao...

Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića gostuju Marko Miljković i Luna Đogani, a u program se uključuju i gledaoci. Oni odgovaraju na intrigantna pitanja milionskog auditorijuma, koji je proteklih deset meseci pratio najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2".

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nakon što je portal Pink.rs došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u posed prepiske koju su Maja Marinkvić i Miljković imali pre ''Zadruge 2'', koje se navodno nije sećao, Marko je imao šta da kaže.

- Bila je neka priča preko zajedničkog prijatelja. Rekao mi je da ona ulazi, pokrenuli smo priču. Pustio sam joj poruku. Rekao sam joj da nije svesna gde ulazi i da će da joj pomognem, ako treba. Najnormalnija komunikacija. Dosta ljudi su mi tražili savete - govorio je Marko.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.