INTIMNE DELOVE PREKRILA PESKOM: Potpuno gola Mirjana Karanović! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 11:57

INTIMNE DELOVE PREKRILA PESKOM: Potpuno gola Mirjana Karanović! (FOTO)

Ponosna nudistkinja.

Legendarna jugoslovenska i srpska glumica Mirjana Karanović ponovo je objavila potpuno nagu fotografiju s plaže. Ovoga puta, slikala se s preda, a intimne delove prekrila je samo peskom.

„Kad nabacim kostim za kupanje“, našalila se glumica u opisu ispod fotografije.

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Pre samo nekoliko dana učinila je sličnu stvar, kada se slikala otpozadi u sutonu, pokazujući svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram pratiocima da se oseća potpuno slobodno i komforno u svom telu, te da nema problem sa tim da bude i potpuno naga.

Pohvale se ispod fotografija nižu sa svih strana.

Glumica je tokom proteklog perioda redovno objavljivala i fotografije iz teretane, te je u sedmoj deceniji inspirisala i mnoge mlađe koleginice i pratiteljke da se posvete zdravom životu, zdravom načinu ishrane i redovnom treningu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.