INSTAGRAM IZGOREO - Nakon što je pokazala UNAKAŽENO LICE, Naida objavila sliku PRED OGLEDALOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 18:38

INSTAGRAM IZGOREO - Nakon što je pokazala UNAKAŽENO LICE, Naida objavila sliku PRED OGLEDALOM

Kakva promena!

Naida Gadžo, bivša rijaliti učesnica "Parova" nedavno se požalila na ogroman problem sa licem.

Kako je pričala u svojim storijima na Instagramu, tretman lica je pošao po zlu, te je završila sa jezivim ranama i krastama.

Međutim, nekoliko nedelja kasnije, Naida je sve bolje, pa je tako danas objavila video iz lifta, pred ogledalo, gde se vidi njeno lice, koje izgleda mnogo zdravije, te je sigurno i zadovoljnija jer su rane sanirane i zarasle.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki)

Pored lica, može se primetiti, da Gadžova nikad nije bolje izgledala, jer je obukla majicu koja je otkrila njene obline.

A post shared by Naida Gadžo (@naidanaki)

Komentari ne prestaju da se nižu ispod ovog Instagram posta, a da li postoji određen povod što se Naida prolepšala u poslednje vreme, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.