INSPEKTORKA IZNENADILA SVE! Lili otvoreno priznala OVOM zadrugaru da bi sa njim imala s*ks! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 10:47

INSPEKTORKA IZNENADILA SVE! Lili otvoreno priznala OVOM zadrugaru da bi sa njim imala s*ks! (VIDEO)

Zabavljaju se.

U toku je Mićina "Igra istine". Mića je pitao Sandru Rešić šta misli o Jovani Tomić Matoroj.

- Zbog problema koje ima, ne obraća pažnju na ostale. Nije mi prišla da me pita kako sam. Samo priča o sebi i svom problemu. Iako pita za mišljenje, savet ne sluša. Misli samo o Sanji, Franu. Nije loš čovek - rekla je Sandra.

- Paula. Zaj*bano je dosta to. Mislim da je Paula, jer nije iskrena. Koristoljubiva je. Tara nije sebična, spletkara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je. Ne razmišlja o tuđim osećanjima - odgovorio je Čorba na Mićino pitanje: Koja je gora, Tara ili Paula?

- Čorba. U nekim situacijam se tako ponašao. Čim smo raskinuli počeo je da pljuje po meni, i to što je trinaesti put promenio mišljenje - odgovorila je Paula na Mićino pitanje: Ko je najgori od tvojih bivših?

- Lili da li bi dala Bori da te j*be? - pitao je Mića.

- Ne - bila je jasna Lili.

- Što? Malo šarm - rekao je Filip Car.

- Pre bih sa tobom bila - rekla je Lili.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

VRELI SNIMAK ANE NIKOLIĆ: U mrežastim čarapama, legla na krevet podigla noge - SVE JOJ ISPALO - sevnule i GAĆICE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.